Links -.- Sitemap
Openingswedstrijd was er al direct eentje om niet te vergeten. Bitsige duels , op het scherp van de snee zoals men dat noemt, maar weinig mooi voetbal. Al na 1 minuut li. Wij en wij terug gin zijn de punten misschien belangrijker dan het mooie voetbal. Ik ben er zeker van dat wij met deze groep nog mooi voetbal zullen zien. Volgende week spelen wij thuis om 15 uur tegen Klein Leeuw dat verwoestend uithaalde tegen Nederboeln op post om FCS LEMBEEK naar de overwinning te stuwen. Bedankt iedereen voor de toffe namiddag.

FCS 2021-2022

11/9/21 Buizingen - Lembeek

Een derby zoals het hoort. Soms keihard maar steeds bezegeld met een handshake. Als ik zeg dat de beste ploeg van de namiddag ook gewonnen heeft is dat niet gelogen. Wij namen de wedstrijd van in het begin in handen. Doch wij stuitte op een zeer goede doelman van de thuisploeg. Hij hield Lembeek tot 3 maal toe van het openingsdoelpunt. Op de counters moesten wij wel bij de les blijven. Na rusten konden wij via kapitein JULIEN, 10 de minuut, na een terechte strafschop op voorsprong klimmen. De éénmansvoorhoede, EDWIN, was voor de thuisverdediging een echte nachtmerrie. Maar Buizingen ging meer vooruit spelen en er kwamen ook kansen. Want wij lieten het ook toe!!  En zo kwam dan ook de gelijkmaker tot stand. Plots gingen wij terug dieper spelen en zochten naar de overwinning. Het tweede doelpunt kwam er dan een 8 tal minuten voor het einde van de wedstrijd. Een mooie voorzet van EDWIN, die de bal afsnoepte van de verdediging, werd binnen gelopen door een goed gevolgde MATHIAS. Naar het einde toe kwamen wij nog goed weg. Een duidelijke duwfout van onze verdediging, maar de bal ging niet op de stip. Soms moet je al eens geluk hebben ook. Volgende week zijn wij bye. Op zaterdag 25 september 2021 maken wij de trip naar Noorderlicht. Wij spelen terug om 13 uur en dit op het terrein in Beersel achter de sporthal. De kern van vandaag :  LANCELOT/ MATHIEU/ DEBAST/ BOSCHMANS/ MONTENS/ VAN BELLINGEN/ KINDERMANS CHR/ KINDERMANS M/ JAEGER/ HANNON/ SERVE N/ SERVE E/ SALAETS en CORNELIS.

eindstand 1-2

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------4-9-21. YOUTH VISSERS - LEMBEEK

Beste supporters, momenteel ligt bijna nog een halve ploeg in het ziekenhuis. Niet door een CO2 vergiftiging maar wel met een OORONTSTEKING!!!!  De thuisploeg was voor ons veel te snel, wij liepen echt achter de feiten aan. Al van bij het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat deze ploeg fysiek dik in orde is. Allemaal jonge spelers tussen 18 en 25 jaar. Een droom voor ons. En dan dachten wij dat wij fysiek goed zaten!! Amaai!!! Al hielden wij een kwartier goed stand en viel het eerste doelpunt door een te laat opengezette buitenspel fase. Onze eerste uitbraak een 2 tal minuten later leverde ons een penalty op. EDWIN werd onderuit gehaald in de zestien en kapitein JULIEN klaarde de klus feilloos. Maar de druk van de thuisploeg werd groter en dit resulteerde in nog 2 treffers voor rust. Na de pauze kregen wij hetzelfde spelbeeld. Zij kwamen verder opzetten en wij liepen maar wat rond op het terrein. Geen kommunicatie onder de spelers leidde tot veel misverstanden bij ons. De thuisploeg kon nog 1 maal scoren en wij kregen een paar kansjes maar de bal wou niet over de doellijn rollen. Laat ons zeggen dat dit een verdiende overwinning was voor de thuisploeg.  4-1.  Misschien was het de eerste warmte, het vroege aanvangsuur of de dag daarvoor wie zal het zeggen. Hopelijk volgende week beter op het terrein van BUIZINGEN om 15 uur.

eindstand 4-1

www.fcslembeekzenne.be