Links -.- Sitemap    
Wedstrijdverslagen

FCS 2019-2020

FCS - Congo

Eerste Lembeekse derby op Halse bodem. Doelpuntenkermis in ons nadeel beslecht. Congo begon aan de wedstrijd met een tempo dat Lembeek niet meester kon. Dit resulteerde algauw in een doelpunt. Een aanvallende bezoeker mocht op wandeling gaan in de zestien van Lembeek en legde de bal perfect in de rechter benedenhoek. Even later werd een misverstand bij de Lembeekse verdediging afgestraft met een kopbal en de bordjes wezen 0-2. Pas na een twintigtal minuten kregen wij een beetje vat op het spel. De WITTE werd de diepte ingestuurd en kon de aansluitingstreffer maken. Maar lang duurde de euforie niet. Een inschattingsfout bij het wegwerken van het leder en dit werd aan de tweede paal voor de derde keer afgestraft. Rusten met een 1-3 achterstand werkte al op velen hun gemoed. Onmiddellijk na de koffie kreeg CONGO tot tweemaal toe de kans om de wedstrijd te beslissen. Maar zij faalden. Plots vijf minuten later stonden wij op gelijke hoogte. Een duidelijke strafschopfout op CHRISTOPHE, deze werd feilloos omgezet door JULIEN. Even later kon MONTENS een voorzet aan de tweede paal binnen knallen. 3-3. Lembeek had terug hoop. Maar op een tiental minuten tijd kon CONGO de kloof terug op 3 doelpunten brengen. Even voor tijd kon NICK nog een afschamper binnenwerken. CONGO was beter vandaag, vooral voorin met VAN ROY GLENN(sk leeuw-2prov) in de rangen zijn zij dodelijk. Deze man met 3 of 4 treffers vandaag heeft het scoren in de benen. Het zijn nog altijd de doelpunten die tellen. Hopelijk volgende week beter. Een zware klus want wij gaan naar LEEUWERIK.

eindstand 4-6

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hondzocht - fcs

Beste volgers , het enige dat ik wil doen is de moedige 11 spelers bedanken voor hun aanwezigheid en inzet. Verder vergt deze namiddag geen uitleg. Wel is het hoog tijd dat sommigen eens goed na denken. Ook wens ik THOMAS, die een schouderblessure opliep, een goed en snel herstel toe.

eindstand 5-0

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

fcs - stroppen
De eerste 20 minuten waren wij zeker de evenknie van de bezoekers. Zelfs iets meer aanvallend. Vanaf dan ging het alsmaar bergaf en kwam STROPPEN meer voor de Lembeekse doelmond. Wij gaven de eerste periode veel te veel hoekschoppen weg waar ook gevaar uit kwam. Toch lukte de pauze met een brilscore. Met rust even omdraaien en terug meer offensief voetbal brengen dachten wij. Maar de bezoekers kwamen veel feller uit de kleedkamer en klaarden de klus in een kwar tier tijd. Wij kregen er 3 rond de oren voor wij wisten dat de tweede al begonnen was. Terug krabbelen was er vandaag niet bij. Wij zagen daar in tegen veel hoofdjes naar beneden gaan. Ons grootste struikelblok blijft de fysieke toestand van velen. De meesten kunnen gewoonweg geen 70 minuten wedijveren met hun rechtstreekse tegenspeler. In het voetbal is er nog altijd een wet die zegt : wie niet kan lopen kan geen wedstrijd winnen. Volgende week beter dan maar. Wij spelen om 13.30 uur op het veld van HONDZOCHT. Deze ploeg speelt momenteel op het terrein achter het hoofdveld van TUBEKE. DUS NIET BOVEN AAN HET KERKHOF. PARKEER JULLIE VOOR DE HOOFDINGANG EN NEEM VANDAAR DE BETONWEG LINKS TE VOET. Om eventuele spookrijders te vermijden zullen wij bijeen komen aan de sporthal te Lembeek om 12.30 uur ten laatste. Dus hang de slimme niet uit als ge niet 100% zeker zijt. Ook voorzien wij een bezoek aan een sponsor achteraf dit door het vroege aanvangsuur van de wedstrijd. Hopelijk gaan jullie allemaal mee. Jullie geven mij 5 euro en zorg voor het dubbele aan eten en drinken. Beter als de warenhuizen. Tot zaterdag DEN BEKKER.
eindstand 0-3

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FCS - PICHiCHi

Zij die de wedstrijd kwamen bekijken weet dat ik snel uitgepraat ben. De bezoekers met 10 en wij 12. Het eerste kwartier van de partij was echt niet om aan te zien. Langs Lembeekse kant geen samenspel of diepgang, de bezoekers geraakte amper tot bij onze nieuwe doelman “ LA SONNETTE”. Na 20 minuten mocht Lembeek een vrije trap nemen op een 30 meter voor doel. JURGEN gooide de bal perfect over de verdediging waar MONTENS kon binnentikken. Daarop volgde er voor Lembeek nog een paar kansjes om de wedstrijd te beslissen maar wij kregen de bal niet over de lijn. Na de pauze kregen wij eerst hetzelfde beeld, met Lembeek die de bovenhand had, maar niet kon afwerken. Pas toen er bij Lembeek meer dan de helft zonder adem kwamen te zitten voetbalde PICHICHI zich weer in de wedstrijd. Maar een geluk voor ons konden wij de nul houden. Met de hakken over de slot tegen 10 man noemt men dat. Toch dank aan zij die waren en zich tot het uiterste gaven voor de ploeg. Volgende week STROPPEN dat zal andere koek zijn. Dinsdag nergens voetbal op tv dan kunnen wij misschien nog ne keer proberen te trainen samen. Wat zou dat tof zijn !!!!!!

Waren aanwezig : V BELLINGEN/ MATHIEU/ COUVREUR T/ HANNON/ SCHREURS/ MONTENS/ KINDERMANS CH/ KINDERMANS M/ MICROS/ SERVE N/ DEBAST/ BOUKARI

EINDSTAND 1-0

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------FCS - Sportingboys

Net weer dat ene doelpunt te veel binnen of is het net dat ene weer te weinig gescoord. Positief nieuws was er deze week ook. Wij waren met 13 spelers. Het begin van de wedstrijd was voor LEMBEEK. De bal ging goed rond en wij kregen een paar kleine kansjes. Na een kwartiertje verstuurde SVEN een lange bal naar voren waar de goed gevolgde JULIEN met een prachtige boogbal de keeper verschalkte. Maar dan kwamen de bezoekers toch wel onder stoom. Zij brachten vanaf dan beter voetbal op de grasmat. Ook zagen wij naar het einde van de eerste speelhelft sommigen al naar adem happen. Even voor rust kwam Sportingboys dan ook na een mistasten van enkele Lembenaren op gelijke hoogte. Onder de rust kon de trainer niets bijwerken want iedereen, buiten Montens, verkoos om even van de zon te genieten in de dougout. Na de pauze zakte de pudding van LEMBEEK dan verder in.  Veel onnodig balverlies en ook de concentratie viel weg bij enkelen. Dit werd afgestraft door de bezoekers . Met nog een tiental minuten stonden wij plots 2 doelpunten in het krijt. Wij probeerden er nog iets aan te doen maar konden enkel terugkomen tot 2-3. Een afgeweken schot van DIN, denk ik, hobbelde over de doellijn. WAT KUNNEN WIJ DAARAAN DOEN !!!

Een normale voorbereiding op een wedstrijd verloopt normaal als volgt. Wij komen ALLEN samen 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Even bijpraten met de mannen en dan zich klaarmaken voor de wedstrijd. Ondertussen kan de opstelling dan ook gegeven worden en woordje uitleg. Zodanig dat iedereen buiten is om 20 minuten voor de wedstrijd om samen een deftige opwarming te doen. Dit gedurende een 15 minuten. Eens dat de wedstrijd bezig is enkel met die wedstrijd in je hoofd zitten . Met de rust enkele richtlijnen bijpraten in de kleedkamer. Om het even wat de uitslag achteraf is niet weglopen van je maten. WORD EEN GROEP VRIENDEN DIE MEKAARS NAMEN KENT. Bij ons deze week : 14.15u =3 spelers, opwarming= hier en daar, rust= 1 speler gezien, erna= veel afwezig.    De fysiek dat is nog een ander paar mouwen. Maar toch ben ik content dat ik jullie zie!!!!!

Wie was er vandaag : DECOSTER/ BOSCHMANS SV/ COUVREUR T/ COUVREUR S/ SCHREURS/ HANNON/ SALAETS/ MONTENS/ KINDERMANS CH/ V BELLINGEN/ BOGAERT/ MINNE/ BOUKARI.

De volgende opmerking is voor sommigen. Tot nu verstuurde ik dinsdag of woensdag en bericht naar iedereen, dus elke aangesloten speler(23),  om jullie aan of afwezigheid te melden. Dit ga ik nog 1 week doen. Aangezien sommigen niet reageren op mijn berichtjes hoef ik ook hen niet meer te sturen. Als een JA of NEE al te veel gevraagd is.

eindstand 2-3

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dilbeek - FCS
Een wedstrijdverslag !!!!! Graag, maar dan alleen om de 10 dappere aanwezige spelers van Lembeek te bedanken. Dit vooral om hun inzet en geleverde prestatie, alsook hun aanwezigheid. Anderen moeten dringend eens met zichzelf gaan praten. Over de wedstrijd zelf dan. Alles begon al met een duidelijke ingreep van de referee. Allebei in het groen, dit zijn onze nieuwe clubkleuren dus Dilbeek moest zich aanpassen, maar spelen zei de ref. Dilbeek draaide de truitjes om, speelde zonder nummers maar de ref wou hebben dat hij die zag!!!! Dit kan alleen in het KAVVV denk ik dan. Dat wij met een 1 man minder op het terrein stonden was er zeker niet aan te zien. Toen onze “WITTE” onderuit werd gehaald in de zestien kwamen wij zelfs op voorsprong via een feilloos getrapte strafschop van YANNICK. Verder in de eerste helft konden wij ook rekenen op een paar zeer knappe reddingen van onze goalie PIETER-JAN. Dus gingen wij rusten met een voorsprong. Na de pauze werd de druk van de thuisploeg groter en groter. Bij sommigen van Lembeek ging zienderogen het licht verder uit. Het gebrek aan fysiek. Na een 20 tal minuten kwam de thuisploeg dan toch op gelijke hoogte. Vanaf dan konden wij nog enkel de bal ver weg trappen en hopen. De slotfase werd ons dan fataal. Dilbeek maakte een tweede treffer en dan brak de veer helemaal. Maar nogmaals dank voor de geleverde prestatie aan mijn 10 spelers. Ja 10!!!!
EINDSTAND 2-1

Zij waren er : DECOSTER/ HANNON/ SALAETS/ DEBAST/ COUVREUR T/ MONTENS/ JAEGER/ KINDERMANS CHR/ KINDERMANS M/ MINNE.

TRAINING NU DINSDAG. JA. OM 19.30 U. MOET GE KOMEN = NEE. HET KAN OOK JA ZIJN.

 


www.fcslembeekzenne.be
© 2012 Webdesigner Batty